Digidem Open Lab

Digidem Open Lab är ett öppet labb. Här experimenterar vi med framtidens verktyg för förändring. Ett utrymme för aktivister, designers, kodare och andra att träffas och förena sina skills för bästa resultat.

Kollektiv intelligens :thermometer: :boom::heart_eyes:

Vi tror på att träffas och blanda skills och erfarenheter för bästa resultat. Digidem Open Lab är ett utrymme för aktivister, designers, kodare och andra att träffas och undersöka och utveckla processer för deltagande demokrati för att skapa förändring. Vi träffas varje vecka i våra lokaler i Göteborg och tar fram framtidens demokratiska verktyg.

Labbet:fire::seedling:

På labbet samlas olika projekt som utforskar deltagande med digitala verktyg. Vill du driva ett eget projekt på Labbet söker du för att genomföra ditt projekt i 3 månader. Det innebär att du/ni som projektledare har tillgång till lokal, research och testning i samverkan med Digidem Labs nationella och internationella kontaktnät och handledning av våra Lab Managers.
I det här dokumentet kan du läsa allt om hur labbet fungerar: Välkommen till Digidem Lab

Allt kan ske i realtid, oberoende av geografisk plats. Samtidigt verkar vi vara fast politiska system som inte kan förnya sig, eller i värsta fall sätter miljardärer och fascister till makten.

Frågor? Prata med oss!

Anna Sanne Göransson
Lab Manager
+46 76 242 28 24
anna@digidemlab.org

Petter Joelson
Lab Manager
+46 70 867 42 44
petter@digidemlab.org

Digidem Open Lab arrangeras med hjälp av Allmänna Arvsfonden och ABF Göteborg i samarbete med Sveriges Kommuner och Landsting, Miljöpartiet de Gröna, LSU - Sveriges ungdomsorganisationer, Ung Media och Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben.