down
2020.03.30

Digidem Lab lanserar plattform för solidariska initiativ under Corona-krisen

Var med och skapa förslag för hur vi kan stötta varandra under spridningen av Covid-19! Plattformen Ageratillsammans.nu organiserar solidariska initiativ runt om i Sverige.

Välkommen till en plattform öppen för alla som bor och verkar i Sverige! På Ageratillsammans.nu kan du vara med och skapa förslag för hur vi kan stötta varandra under spridningen av COVID-19 men även bidra i skapandet av ett hållbart samhälle på lång sikt.

Många startar olika initiativ för att stötta riskgrupper

Vi ser hur många individer och verksamheter startar olika initiativ för att stötta riskgrupper genom att exempelvis hjälpa människor att handla mat eller dela ut gratis handsprit. Vi tror att många har ännu fler idéer kring hur vi kan hjälpa våra medmänniskor. Vi tror också att det är viktigt att skapa en vision för hur vi vill se vårt samhälle efter krisen.

Många har under krisen fått viktiga lärdomar kring svagheter och styrkor hos vår arbetsmarknad, sjukvård, äldreomsorg, transport och klimatpolitik eller andra områden som påverkar människors vardag. Nu vill vi ta vara på möjligheten att kollektivt skapa förslag för hur dessa områden kan förbättras för att hantera framtida kriser men även för ett välmående samhälle generellt.

Var med och bidra på Ageratillsammans.nu!


Nyhetsbrev

Digidem Lab kommer att använda informationen du anger för att skicka uppdateringar från digidemlab.org.

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att klicka på länken i mailet.

Officiell utvecklingspartner för Decidim

Partner i Collective Intelligence through Digital Tools

Medgrundare och partner i Nordic Deliberation Network