Kontakt och bokning

Vi hjälper gärna er organisation att hitta nya sätt att engagera och skapa processer för deltagande. Kontakta oss för att boka in en föreläsning, workshop eller konsultation.

Petter Joelson

Project coordinator & Product developer

Petter Joelson är medgrundare till Digidem Lab. Han har jobbat med webb och digitala tjänster för organisationer i femton år, startade den kooperativa kommunikationsbyrån Rabash och har arbetat för Läkare Utan Gränser, Friends of the Earth International och Sverige för UNHCR. Petter är freds- och miljöaktivist sedan tonåren och byggde en gång en modell av en kärnvapenmissil i naturlig storlek av sopsäckar, tejp och en datorfläkt.

+46 70 867 42 44, petter@digidemlab.org

Anna Sanne Göransson

Project coordinator & Community manager

Community organiser med särskild inriktning på film och digitala medier för att skapa deltagande och empowerment. Har tidigare arbetat på filmstudio i Ouagadougou, som ungdomsledare i Cali och fredsobservatör i Chiapas.

+46 76 242 28 24, anna@digidemlab.org

Sanna Ghotbi

Project coordinator & Event manager

Sanna Ghotbi sitter i Göteborgs kommunfullmäktige, är en flitigt anlitad föreläsare och aktiv i flera organisationer, bland andra Ingen Människa är Illegal och Jordens Vänner. Hennes hemliga dröm är att bli den nya G.W. Persson och knäcka olösta kriminalfall.

+46 73 844 04 41, sanna@digidemlab.org