Kontakta oss

Digidem Lab

Anna Sanne Göransson

Engagement Strategist

Medgrundare till Digidem Lab, facilitator, internationell projektledare och expert i deltagandeprocesser.

Tidigare initiativtagare till projekt för att involvera unga personer i Bergsjön i byggandet av ett lokalt kulturhus, för att använda film och mediateknologi för att stärka unga personer i socialt utsatta områden, och konflikthanterare och mentor för att stärka unga transpersoner i Angered.

Har också arbetat på filmstudio i Ouagadougou, som ungdomsledare i Cali och fredsobservatör i Chiapas.

+46 76 242 28 24, anna@digidemlab.org

Pierre Mesure

Participation Software Developer

IT management-ingenjör från Frankrike, bosatt i Sverige sedan ett år. Är involverad i flera internationella open source-civic tech projekt och är full-stack utvecklare med inriktning på agila utvecklingsmetoder för mjukvaruintegreringar i nära samråd med kunden.

+46 72 838 52 29, pierre@digidemlab.org

Sanna Ghotbi

Citizen Participation Consultant

Projektkoordinator i Digidem Lab, kommunfullmäktigeledamot i Göteborg sedan 2014, flitigt anlitad utbildare i jämlikhet i offentlig och privat verksamhet, kurshållare i deltagande med digitala verktyg.

Har arbetat med en manual för att använda medborgarjury i Madrid, hållit workshops och föreläsningar om medborgarplattformar på Center for Digital Cultures and Technology i Bryssel och ConsulCon i Madrid.

Hennes hemliga dröm är att bli den nya G.W. Persson och knäcka olösta kriminalfall.

+46 73 844 04 41, sanna@digidemlab.org

Petter Joelson

Project coordinator & Product developer

Medgrundare till Digidem Lab och entreprenör/organisatör inom webb och digitala tjänster för civilsamhället sedan femton år. Startade den feministiska och normkritiska kommunikationsbyrån Rabash och har arbetat för Läkare Utan Gränser, Friends of the Earth International och Sverige för UNHCR.

Skapade projektet “Consul Going Worldwide” på Medialab Prado i Madrid, som i samarbete med Madrid stad utvecklade installationsskript, manualer och användarforum för att tillgängliggöra världens största medborgarplattform Consul.

Petter är freds- och miljöaktivist sedan tonåren och byggde en gång en modell av en kärnvapenmissil i naturlig storlek av sopsäckar, tejp och en datorfläkt.

+46 70 867 42 44, petter@digidemlab.org

CivicTech Sweden

Victoria Bull

Project manager
victoria@digidemlab.org

Mattias Axell

Outreach
mattias@digidemlab.org