down
2020.04.01

Gratis webinar om medborgardialoger utan fysiska träffar

Den 16 april arrangerar vi ett webinar där du får lär lära dig om hur man kan genomföra framgångsrika medborgardialoger utan fysiska träffar.

Arbetet med medborgardialog har försvårats av Corona-pandemin och många verksamheter ser ett behov att digitalisera sina processer. Under de senaste veckorna har vi kontaktats av många kommuner som funderar på hur de ska hantera alla pågående och inplanerade dialoger. Fler efterfrågar konkreta verktyg och tips. Därför anordnar vi nu detta tillfälle för att dela med oss av den expertis vi samlat.

Hundratals städer har använt plattformarna

Vi på Digidem Lab arbetar med flera av de mest välutvecklade digitala plattformarna för medborgardeltagande med miljontals användare över hela världen. Med tanke på att hundratals städer använt plattformarna finns massvis av inbyggd kunskap för att skapa konstruktiva dialoger mellan medborgare, inkluderande och transparenta medborgarprocesser och effektivisera arbetet samt kommunikationen hos förvaltningar.

Under webinariet ger vi en introduktion till plattformarna med massvis av konkreta användningsexempel från våra samarbetskommuner Göteborg, Stockholm, Paris, Helsingfors, New York och Madrid . Ni får också möjlighet att ställa frågor utifrån de behov era kommuner har just nu.

16 april kl 8:00-9:00. Anmälningssida


Nyhetsbrev

Digidem Lab kommer att använda informationen du anger för att skicka uppdateringar från digidemlab.org.

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att klicka på länken i mailet.

Officiell utvecklingspartner för Decidim

Partner i Collective Intelligence through Digital Tools

Medgrundare och partner i Nordic Deliberation Network