down
2024.05.28

Kurs i lokal organisering tillbaka i höst

Vill du få nya verktyg för att få till den skillnad du eller din organisation arbetar med?

Den uppskattade YH-kursen i Community Organising kommer tillbaka i höst. Fortbildningskursen är skräddarsydd för dig med erfarenhet och passion för samhällsförbättring. Kursen ger nya verktyg och vässar dina nuvarande med skarpa föreläsare.

  • 30 YH-poäng
  • Deltid på 12 veckor i Göteborg
  • Kostnadsfri och CSN-berättigad
  • 23 september - 13 december 2024
  • Ansök senast 22 augusti

Under utbildningen får du kunskap om ramverket för Community Organising, dess teorier och begreppssystem. Utbildningen går att kombinera med arbete och du arbetar med case från din egen organisation kring utmaningar med att arbeta medlemsstyrt, lyfta lokala ledare, kartlägga makt, organisera hållbart och vara strategiskt långsiktig.

Kursen i Community Organising anordnas av Digidem Lab och Nätverkstan i samarbete med internationella partners inom Community Organising. Kursen finansieras av Myndigheten för Yrkeshögskolan och Västra Götalandsregionen.

Utbildningen är framtagen i samarbete med Rädda Barnen, Svenska Kyrkan Göteborgs Stift, Folkets Hus och Parker, Frihamnsdagarna, Navet i Bergsjön, Saqmi, PAGE 28, Positiva Gruppen Göteborg och Göthenburgo och baseras på utmaningar de möter i sitt dagliga arbete och de behov av samverkan och kunskap de ser.

Ansök nu och forma en bättre framtid! Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2024. Ansök här med ett kort CV över erfarenhet inom civilsamhället.

Efter ha sett de konkreta verktyg för arbetslivet som vår organisations studerande förra terminen fått med sig av vidareutbildningen ser jag att vi verkligen stärks som organisation såväl som på individnivå.

Henrik Frykberg, Stiftsadjunkt Göteborgs Stift


Nyhetsbrev

Digidem Lab kommer att använda informationen du anger för att skicka uppdateringar från digidemlab.org.

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att klicka på länken i mailet.

Officiell utvecklingspartner för Decidim

Partner i Collective Intelligence through Digital Tools

Medgrundare och partner i Nordic Deliberation Network