down
2024.09.23

Kurs om lokal organisering har börjat

Nu har Digidem Labs YH-kurs i Community Organising dragit igång igen – en fortbildning skräddarsydd för dig med erfarenhet och passion för samhällsförbättring.

Den uppskattade YH-kursen i Community Organising är tillbaka. Det är en kurs där deltagarna får kunskap om ramverket för Community Organising, dess teorier och begreppssystem. Utbildningen, som ger 30 YH-poäng, går att kombinera med arbete och deltagarna arbetar med case från sin egen organisation kring utmaningar med att arbeta medlemsstyrt, lyfta lokala ledare, kartlägga makt, organisera hållbart och vara strategiskt långsiktig.

Kursen i Community Organising anordnas av Digidem Lab och Nätverkstan i samarbete med internationella partners inom Community Organising. Kursen finansieras av Myndigheten för Yrkeshögskolan och Västra Götalandsregionen.

Utbildningen är framtagen i samarbete med Rädda Barnen, Svenska Kyrkan Göteborgs Stift, Folkets Hus och Parker, Frihamnsdagarna, Navet i Bergsjön, Saqmi, PAGE 28, Positiva Gruppen Göteborg och Göthenburgo och baseras på utmaningar de möter i sitt dagliga arbete och de behov av samverkan och kunskap de ser.

 


Nyhetsbrev

Digidem Lab kommer att använda informationen du anger för att skicka uppdateringar från digidemlab.org.

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att klicka på länken i mailet.

Officiell utvecklingspartner för Decidim

Partner i Collective Intelligence through Digital Tools

Medgrundare och partner i Nordic Deliberation Network